Blogista

Kirjoittajasta

Taidetta ihmettelemässä. Ympärillä ikäkollega, Eila Hiltusen Sibelius-monumentti. Kuva: Lotta Merisaari.

Taidetta ihmettelemässä. Ympärillä ikäkollega, Eila Hiltusen Sibelius-monumentti. Kuva: Lotta Merisaari.

Tätä blogia naputtelen minä, Esa Torniainen, Espoossa asustava keski-ikäinen cismies, jolla ei ole mitään ammatillista kytkentää blogin aiheisiin eli esittäviin taiteisiin (tai ruokaan). Ammatillinen taustani liittyy enemmänkin tietotekniikkaan, liikkeenjohtoon, sosiaalipsykologiaan, henkilöstötoimeen ja valmennukseen. Esitystaiteen vastaanotto ja kulinarismi ovatkin lähinnä vapaa-ajan harrastuksia hengessä ”raskas työ vaatii raskaat huvit”.

Se taustastani, aiheetta enempään. Tekstini puhukoot puolestaan/puolestani. Tarkemmat yhteystiedot spämmin hillitsemiseksi jääkööt tässä mainitsematta – mutta ota toki mieluusti yhteyttä, kätevästi vaikkapa ao. lomakkeella.

Blogin taustoista

Jos ihmettelet (kuten minäkin), miksi bloggaan, tsekkaa pohdintaani aiheen tiimoilta meta-jutuista. Jos et jaksa vaivautua, summeeraan, että tämä on koko lailla positiivinen blogi, siis kirjoitan kokemuksista, jotka ovat vähintään riittävän erinomaisia – dissauksen jätän mieluusti muille bloggaajille ja kriitikoille.

Blogin rakenteesta

Keskeisimmät juttukategoriat, esitykset ja ateriat, löytyvät kätevästi tuolta sivun ylälaidan valikosta. Mainittakoon tosin, että pääpaino tällä hetkellä on esityksissä, ateriat-kategoriasta löytyy lähinnä vanhoja juttuja.

Mitäs tuumit?

Anna palautetta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.