Blogi koronan varjon laaksossa?

Ensiksi pahoittelut otsikon latteasta psalmialluusiosta. Näin sitä on ihmisen kirjoituselimistö ruosteessa, kun bloggaaminen on ollut tauolla ja (kirjoitus)järki kesannolla.

Eipä tosiaan ole tullut isommin bloggailtua, kun koronan vuoksi esitykset ja ravintolat olivat pitkään poissa pelistä, ja kaikki normaalit kesäriennot (Kuopio tanssii ja soi, Savonlinnan oopperajuhlat, Tampereen teatterikesä, Lappeenrannan balettigaala, …) ovat peruuntuneet tai siirtyneet vuodella eteenpäin. Ja nytkin tai ainakin piakkoin, kun jotain voisi ehkä ainakin joissain rajoissa taas harrastaa, ei ainakaan vielä ihan rohkeus riitä, vaikkei virusta ehkä niin isosti liikkeellä juuri nyt olisikaan. Ehkä myöhemmin syksymmällä – kalenterissa on elokuulle yksi esitys, ja sen jälkeen loppuvuodelle lippuja jo kymmenkunta.

Sormissa kuitenkin vähän syyhyää, joten pitää kirjoitella. Maaliskuulta jäi julkaisematta jotain – Kansallisooppera uudesa Don Giovanni -.produktiosta juuri tekstin viimeistelin ja putkautin ulos.

Kun uusia tekstejä esityksistä ei kuitenkaan ole eikä hetkeen tulee, ajattelin, että sorrun kirjoittelemaan  kirjoista – jokusia on tässä lähiaikoina ”lomalla” jo tullut luettuakin, niistä pari odottaa teksteiksi tulemista.

Jotain juttuja siis tässä vielä tulossa. Ehkäpä näitä vielä eetteriin jokunen mahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.