Hamppari: Story

Vanhan kauppahallin keskellä olevan ravintola Storyn aamiaista olen jo viime kesänä hehkutellutkin, joten en tässä toistele samaa tarinaa mukavasta ympäristöstä, jne. Aamiaisen ja vaihtuvan lounaan lisäksi vakkarilistalla on myös hampurilainen.

Lisukkeena tuli värikästä rapeaa salaattia, jonka hyvänmakuinen kastike teki ihan syötäväksi. Hampparin sämpylä on kuohkea mutta hyvin koossa pysyvä ja kovasti hyvänmakuinen, paahdetun briossin oloinen (oletettavasti Teemun & Markuksen omaa tuotantoa). Jauhelihapihvi on erinomainen: muhkea ja keittiöstä suoraan tuotuna kuuma ja sopivan punertava sisältä, onnistuneesti herkällä kädellä maustettu lihan oma maku hienosti esiin houkutellen ja säilyttäen.

Sämpylän sisältä löytyi vielä salaattia, tomaattia, suolakurkkua (pois!), marinoitua punasipulia (nam!), juustoa ja jotain hyvää kastiketta, olisikohan ollut vaikka Dijon-sinapilla maustettua majoneesia. Kaikkineen mainio luomus, mutta etenkin pulla, liha, sipuli ja kastike olivat kerrassaan erikoisherkullinen makuyhdistelmä!

Tästä on haastavaa pistää paremmaksi, mutta rohkeasti jatkan etsimistä!

2015-07-09 13-02 IMG_1547.JPG

(Käyty: mm. 9.7.2015)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.