Kesä toi, kesä toi – – – hampparit!

Vaikkei hampurilainen, hamppari, burgeri, bursa erityisesti kesäruokaa olekaan, ansaitsevat jotkin niistä paikkansa tällä erinomaisuuden ikonostaasillani!

Arkikokemuksellinen perushampurilainen lienee sämpylä, jonka välissä on jauhelihapihvi ja mahdollisesti jotain muuta kuin kasviksia, juustoa, kastikkeita, jne.  Luomuksia teollisena massatuotantona tuottavat globaalit jätit kuten McDonalds, Burger King, ja mitä niitä on, ja niiden kotimaiset pikkuserkut kuten Hesburger. Blogin hengessä hamppariltakin kuitenkin vaaditaan erinomaisuutta, jota noista massameiningeistä harvoin löytyy.

Ehkä haaviini osuu enemmänkin jonkinlaisia kurmeepurkereita. Saas ny näkee. Ja luultavasti pääosin sellaisia mestoja, joissa voi syödä siististi pöydän ääressä. Nykyinen katuruokavillitys kun ei oikein puhuttele, seisten syöminen ei viehätä ellei ole kyse kanapeista tms. suupaloista: kömpelönä sotken kuitenkin ryntäille tai ainakin parta marinoituu kastikkein. Ei kiva.

Kustakin burgerista tulee oma lyhyt postaus, mutta kaikki löytyvät lätevästi tästä linkistä sitä mukaa kuin maistelen ja postailen.

2015-07-16 19-36 hampparikollaasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.