Hamppari: Pork and more

Kesäisen hamppari-sarjan seuraavan jatko-osa tapahtumapaikkana oli ravinteli Pork and More, Veljekset Ponteva Oy:n sisarussarjan kuopus (muista eli Huberista ja Berthasta tässä vielä lisää lähipäivinä, kunhan ehdin kirjoitella). Vähän jopa pubi- ja katuruokahenkistä vibea tarajoava Pork and More on tyyliltään mutkaton (esim. servetteinä on talouspaperirulla pöydässä). Vaikka oma makuni on aika lailla ”mutkikkaampaan” suuntautunut, hyvää ruokaa voi joskus satunnaisesti käydä syömässä oman mukavuusalueen ulkopuolellakin (jos tällainen jo naurettavaksi kulunut konsultti-ilmaus sallitaan).

Osuin mestaan lounasaikaan, ja tilasin lounaslistalla olevan burgerin, joka on sama kuin normaalilla listalla oleva Beef & Veggies. Lounaaseen kuului myöa pieni peltipurkillinen salaattia: rapsakkaa jäävuorisalaattia, pekonimuruja ja olikohan stiltonilla maustettua kermaviiliä. Hauska ja maukas vaihtoehto normaaleille eli nuutuneelle lehtisalaatille tai surulliselle raastehakkeelle.

Pääosan esittäjä oli varsin muhkea ilmestys: isohko erittäin kuohkea ja ihan maukaskin pulla, jonka sisällä rapeaa salaattia, kypsää (pihvi)tomaattia, paistettua sipulia, juustoa ja muuta tarpeellista – ja tietenkin pihvi. Pihvi oli mukavan paksu ja kunnolla rohkean medium – erinomaisen maukas, pehmeä ja syntisen punertava. Perinteinen vähämakuinen juusto toi hamppariin lähinnä ulkonäköä, ja sipulit olivat yllättävän mietoja nekin – verrattuna vaikkapa Friends & Brgrsin sipuleihin. Tässä oli kuitenkin selkeästi pihvi pääosassa, ja loistavalla suorituksella, joten muista komponenteista viis.

2015-08-04 13-30 IMG_2189.JPG

Pikkuruinen peltimukillinen (jonka kahva kuumeni tehokkaasti) kahvia oli myös itsepalveluna tarjolla, ja sen kaveriksi otin vielä nokareen brownia, joka oli oikein mehevää ja suklaista, tarjottiin nuuskarasian näköisestä pienestä peltipurkista pähkinärouheen ja marenkipalojen kera. Sopivan pieni makea ison hampparin jälkeen.

2015-08-04 13-44 IMG_2199.JPG

(Käyty: 4.8.2015)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.